Banierhouders en spanframes

Voor het spannen en bevestigen van full colour geprinte doeken hebben wij een keur aan spanframes en banierhouders. En u zult het niet geloven, maar de maten zijn nagenoeg onbeperkt : systeem E-maxi en E-mini mag u bijv. toepassen tot een maat van maar liefst 250 m2.

Wij bieden u een groot aantal doordachte en unieke spansystemen voor doek aan. Allemaal systemen die optisch aanzienlijk verschillen van de buizenframes die u overal ziet. Spanframes ontwikkeld voor buitentoepassing, maar ook ranke spansystemen voor binnen. In feite de hele range dus. Het binnen-spansysteem voor deco-doek, E-tex, is werkelijk uniek omdat je daar geen pees meer nodig hebt, dus razendsnel te verwezenlijken. Ook werken we met dit bijzonder spansysteem om obstakels, zoals schakelkasten en stopcontacten, heen. Desgewenst pakken we hele wanden met dit systeem zonder pees in.

Natuurlijk ontbreken in ons aasortiment ook de RVS haaks-op-de-muur baniersystemen niet. Deze zijn prachtig in RVS uitgevoerd, met spanbuizen in plaats van veren. Wij leveren deze banierhouders niet alleen in een haakse uitvoering, maar ook voor plat op de muur.

© 2021 - 2024 displays-plus.be signs reclame binnenbewegwijzering buitenbewegwijzering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel