Uw merk versterken is onze passie!

Displays-plus is de reclame-, sign- en display-afdeling van Meyerprinting, een commercieel merk van Meyer & Partners bv. We zijn gepassioneerd over alles wat met de presentatie van uw bedrijf te maken heeft. Hieronder vindt u enkele aspecten waar wij voor staan in een persoonlijke samenwerking en kwaliteitsvolle service.

Wij zijn gespecialiseerd in verkoop, ontwerp, productie en plaatsing van binnen- en buiten-displays sinds 25 jaar. Met de opgedane expertise kunnen we onze klanten helpen om de juiste keuzes te maken inzake signalisatie alsook in- en outdoor reclame.

Gespecialiseerde mediazaak

Wij bieden u een breed keuzeprogramma op het gebied van displays, signing, bewegwijzering en communicatie. We leveren meer dan 5000 producten die we grotendeels uit voorraad, geheel op maat en gereed voor verzending of montage aan u aanbieden.

Als allround sign-maker hebben wij ons ten doel gesteld om een leveringsprogramma samen te stellen, waarmee u zich succesvol kan presenteren.

Uitgebreid assortiment

Met hoge kwaliteitsproducten, maar ook met een aantal budgetproducten, voor het geval er minder eisen gesteld worden aan het product.

Ons programma bestaat uit binnenbewegwijzering, buitenbewegwijzering (waaronder consoles en portalen), parkeerborden, zuilen en consoles, digitale signing, afzetpalen, klik- en andere lijsten, stoep- en posterborden en ophangsystemen.

Maar ook vitrines en informatiekasten, verplaatsbare informatiestandaards, brochurestandaards, makelaarsborden en makelaars-displays, (LED) reklame-verlichting, spansystemen en banierhouders, verlichte displays, veiligheidsspiegels, straatmeubilair, whiteboards en prikborden.

Kijkt u rustig rond… wij zijn u graag van dienst !

© 2021 - 2024 displays-plus.be signs reclame binnenbewegwijzering buitenbewegwijzering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel