Zwarte displays zijn hip en worden steeds populairder !

In deze categoriespelen wij in op de groeiende vraag naar zwarte producten. Zwart is hip en tegelijkertijd ook tijdloos. Daarom hebben een aantal verschillende producten uit ons programma bij elkaar gezet.

De zwarte producten voor binnen zijn allemaal geschikt om snel en flexibel informatie te geven. De brochurestandaard in zwart is best uniek te noemen en de informatiestandaard in zwart is al jaren een bestseller.De inserthouder heeft door zijn minimalistische vorm ook ongekende mogelijkheden in diverse interieuren.

Voor buiten heeft u ook de keuze uit een aantal interessante zwarte producten. Van stoepborden tot verlichting, van een compleet reklamebordtot een digitale zuil. Ook de overbekende haakse banierhouder voor op de gevel is nu leverbaar in zwart.
Naast al deze producten kunnen we natuurlijk ook andere producten uit ons assortiment laten lakken of poedercoaten in zwart.

© 2021 - 2024 displays-plus.be signs reclame binnenbewegwijzering buitenbewegwijzering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel