Binnenbewegwijzering

De (eerste) indruk van uw bedrijf is belangrijk. Met onze binnenbewegwijzering is het mogelijk om in uw pand de routing en uw huisstijl mooi door te voeren; ook kunt u uw klanten en medewerkers stijlvol informeren. Wij zijn al jaren specialist in bewegwijzering binnen en bieden een keur aan deurborden, hangborden, haaks-op-de-muur borden, aan-/afwezigheidsborden, bezet-vrij bordjes, toiletborden, vluchtweg- en plattegrond-borden en richtings- en overzichtsborden.

Een ongekend breed programma inderdaad. U heeft de keuze uit maar liefst 8 verschillende systemen voor bewegwijzering binnen. Ieder systeem heeft zijn eigen karakteristieke vorm en eigenschappen: van robuuste tot minimalistische binnenbewegwijzering, binnenborden voor vaste tekst of voor inserts, etc.

Qua materiaal heeft u bij onze binnenbewegwijzeringsystemen de keuze uit aluminium, kunststof, RVS of een combinatie ervan. Ieder van de signalisatiesystemen heeft een wandbord, een hangbord, een haaks-op-de-muur bord en een richtings- of overzichtsbord. De meest gebruikte maten van elk signalisatiesysteem vindt u telkens in de bijbehorende matrix. De geheel op maat gemaakte aan- en afwezigheidsborden en vrij/bezet borden zijn echt niek te noemen.

© 2021 - 2024 displays-plus.be signs reclame binnenbewegwijzering buitenbewegwijzering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel