Digitale Signing

Digital Signage maakt gebruik van commerciële LCD- en LED-schermtechnologie om advertenties, interne communicatie en alles daartussenin dynamisch weer te geven. Reclamedisplays, touchscreens, vrijstaande digitale posters en digitale bewegwijzering voor buiten kunnen worden gebruikt in een grote verscheidenheid aan openbare omgevingen. Deze omvatten winkels, restaurants (zoals digitale menuborden), hotels, scholen, ziekenhuizen, zakelijke omgevingen, de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Ons uitgebreide programma Digitale Signing is de oplossing voor iedereen die met digitale signage aan de gang wil. Of u nu de eerste stappen op het fascinerende gebied van digital signage wilt zetten of op zoek bent naar een oplossing voor een zeer complexe digitale signing opzet, wij staan klaar om u deskundig van dienst te zijn en het probleem voor u op te lossen met een van de producten uit het programma digitale schermen.

Digitale signing ofwel digital signage is op dit moment het gesprek van de dag. Flexibel zijn en snel wisselen is de sleutel tot succes bij verkoop, informatie en communicatie.
Er zijn onderzoeken die uitwijzen dat 80 % van de bedrijven een duidelijke omzetstijging (tot wel 33%) signaleren na introductie van digitale signing. Een ander onderzoek concludeert dat winkeliers tot wel 24 % meer aanloop kregen door het gebruik van een digitaal scherm. Weer een ander onderzoek gaf aan dat bij check-out balies de wachttijd tot wel 35 % naar beneden ging bij het inzetten van digitale schermen. Indrukwekkende cijfers.

Maar een voorwaarde bij al deze successen van digitale signing is wel dat de digital signage 24/7 goed werkt. En het programmeren, aanpassen en wisselen van de content op de digitale schermen moet ook wel gemakkelijk te doen zijn.
Met ons uitgebreide programma digital signage schermen verenigen wij deze 2 werelden.
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

© 2021 - 2024 displays-plus.be signs reclame binnenbewegwijzering buitenbewegwijzering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel