Vitrines

Ons programma informatiekasten is ongekend groot. We leveren vitrines en informatiekasten voor binnen of buiten, geanodiseerd aluminium of gelakte vitrines, informatiekasten voor op de wand of dubbelzijdig en vrijstaand tussen staanders. Standaard zijn de meeste vitrines voorzien van veiligheidsglas, maar slagvast kunststof kan op verzoek ook. Alle informatiekasten zijn leverbaar in een groot aantal standaardmaten en diktes. Geschikt voor overheidsgebouwen, horeca, natuurgebieden of als plaats voor de mededelingen van de directie.

U koopt bij ons altijd een hoge kwaliteit vitrine. Een degelijke, aluminium kast met een deur (die natuurlijk afsluitbaar is) is de basis van elke informatiekast. En dit in een dikte van 18 tot maar liefst 150 mm dik. Van elk type hebben we een aantal maten op voorraad. Overlegt u even met ons en wij komen er zeker uit.

© 2021 - 2024 displays-plus.be signs reclame binnenbewegwijzering buitenbewegwijzering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel