Kliklijst Buiten

Vorige Artikel 3 van 13 Volgende
€ 20,25 (exclusief 21% btw)

Wanneer u buiten wilt communiceren en adverteren kiest u voor onze Kliklijst voor buiten. Deze wissellijst is afsluitbaar en heeft naast rubbers een extra groot beschermvel om het ergste vocht tegen te gaan. Het openen van deze buitenkliklijsten werkt als volgt: u draait de inbus, in het onderste klikprofiel, los en opent in een bepaalde volgorde de vier delen van de kliklijst. Sluiten gaat hetzelfde, maar dan natuurlijk in omgekeerde volgorde.
Het beter bestand zijn tegen vocht moet u niet lezen als 100 % waterdicht. Dit kan niet bij een kliklijst, ook niet bij deze buitenkliklijst, mede omdat u buiten altijd condens heeft. Papier bevat hout en in dat hout trekt vocht. Daarom raden wij ten zeerste aan, wanneer u papieren inserts buiten gebruikt, altijd te lamineren. Ook is printen op dun kunststof een optie. De kliklijst voor buiten is een degelijke kliklijst, grotendeels uit hoogwaardig geanodiseerd aluminium.

Alle prijzen zijn exclusief eventuele belettering en montage; wilt u dat wij dit regelen, neemt u dan contact met ons op voor een offerte op maat. Dit geldt ook wanneer u grotere aantallen wenst.

© 2021 displays-plus.be signs reclame binnenbewegwijzering buitenbewegwijzering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel