-1%

Banierhouder Haaks

Artikel 1 van 4 Volgende
€ 325,50 € 322,50 (exclusief btw)

Dit soort banieren zijn opvallend en houden het beeld van een gevel mooi in stand. Onze banieren zijn geheel uit RVS gemaakt. Het unieke van onze BAN banieren is dat ze zonder veren werken. U spant het doek middels de draadeinden die de kleine buizen met de muursteunen verbinden. Niet alleen qua functionaliteit, maar ook qua design een aantrekkelijk alternatief. Voor extra stevigheid is voor al onze haaks-op-de-muur banieren een tui-systeem sterk aan te bevelen. Dit wordt boven en onder aan de muursteunen bevestigd middels een speciaal meegeleverd oog. Het geeft de banierhouder een technisch uiterlijk en kan problemen bij storm eventueel voorkomen. Voor de haaks-op-de muur banieren is een dubbelzijdige LED verlichting leverbaar. Let op dat deze verlichting alleen mogelijk is, indien de banierhouder voorbereid is voor verlichting (deze voorbereiding dient u mee te bestellen en heeft een meerprijs). De bovenste baniersteun is dan voorbereid voor de montage van dit armatuur. Deze LED verlichting zorgt in de avond voor een sfeervolle aanlichting.

Alle prijzen zijn exclusief eventuele belettering en montage; wilt u dat wij dit regelen, neemt u dan contact met ons op voor een offerte op maat. Dit geldt ook wanneer u grotere aantallen wenst.

 

© 2021 displays-plus.be signs reclame binnenbewegwijzering buitenbewegwijzering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel