Over ons

 
Displays-plus is de reclame-, sign- en display-afdeling van Meyerprinting, een commercieel merk van Meyer & Partners bv. We zijn gepassioneerd over alles wat met de presentatie van uw bedrijf te maken heeft. Hieronder vindt u enkele aspecten waar wij voor staan in een persoonlijke samenwerking en kwaliteitsvolle service.
 
Kwaliteitsvolle klantgerelateerde diensten
Wij onderschrijven een kwaliteitsvolle klantgerelateerde service. Wij denken graag met u mee om uw ideeën te ontdekken, deze te ontwikkelen en op een creatieve manier uit te werken. We kiezen om op een vlotte en flexibele manier samen te werken.

Doelgerichte communicatie
Wij informeren u graag over het hele spectrum van mogelijkheden en opties. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken. Door wederzijds overleg beogen we de uitwerking  van het beste eindresultaat.

Flexibele samenwerking
U blijft nog steeds met een vraag zitten of u wilt iets de laatste minuut veranderen? Laat het ons weten, wij zullen er alles aan doen om aan uw wensen tegemoet te komen.

Meer dan 85 jaar ervaring
Meyerprinting heeft sinds vele jaren professionele expertise opgebouwd binnen de verschillende sectoren van de drukkers- en reclamewereld. Maak een afspraak, wij brengen u graag een bezoek om over uw project van gedachten te wisselen.
 

Gepersonaliseerde service 'all-in'

Maak een afspraak en ontvang het inspiratieboek van Display-plus.