Afzetpaal Desinfect Zwart

Artikelnummer: co-AFDEZW met 1 liter handgel - zwart - zwart lint
Vorige Artikel 5 van 6 Volgende
142,50 (exclusief btw)

De Desinfect Zwart is een unieke en schitterend vormgegeven afzetpaal van uitstekende kwaliteit. Voor wie voor design en effectief gebruik kiest, zijn de Desinfect Zwart afzetpalen de juiste keuze. De voet (met diameter 360 mm) is geheel uit kunststof en wordt verzwaard door een stalen schijf. De paal heeft een diameter van 64 mm en is 940 mm lang. De lintbehuizing (waaraan aan 4 zijden een lint kan worden vastgeklikt) zit prachtig, nagenoeg onzichtbaar, in de paal. Geheel compleet weegt deze afzetpaal 11 kg ( exclusief de flacon handgel) . Het zwarte rollint, met 2 grijze stiksels erop, is 50 mm hoog en is anti-kreuk. Op de afzetpaal zit een aluminium houder, waar de flacon desinfecterende handgel stevig in staat.

Lengte lint : max 2500 mm
Hoogte paal : 940 mm
Diameter voet : 360 mm
Gewicht : 11 kg
Kleur lint : zwart
Inclusief : 1 liter desinfecterende gel

Alle prijzen zijn exclusief eventuele belettering en montage; wilt u dat wij dit regelen, neemt u dan contact met ons op voor een offerte op maat. Dit geldt ook wanneer u grotere aantallen wenst.

© 2021 displays-plus.be signs reclame binnenbewegwijzering buitenbewegwijzering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel