Prijs aanvragen

Richtingwijzer S608

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende

De kleinste en meest budgetvriendelijke uit onze serie richtingwijzers. Met deze 8-groefs staander van 60 mm doorsnede bent u heel flexibel en vrij in vorm. De staander wordt standaard in geanodiseerd aluminium geleverd én altijd afgewerkt met een lichtgeronde aluminium afdekkap; eventueel kan op deze kap nog een sier- element (zie blz. 10) worden geplaatst. Poedercoaten in een RAL kleur behoort ook tot de mogelijkheden.

Bij deze richtingwijzer kunt u uitsluitend gebruik maken van onze dubbelzijdige panelen. Omdat de panelen tégen de staander aan bevestigd worden, adviseren wij de panelen niet te groot te maken. U kunt onze dubbelzijdige panelen van 75, 100 en 150 mm hoog (én dan niet langer dan 750 mm) gebruiken.

Deze richtingwijzer is dé oplossing voor campings, beursterreinen, educatiecentra, tuinen bij hotels, etc. Vanwege zijn ranke vorm is deze wegwijzer ook geschikt voor binnentoepassing. Wij hebben diverse soorten voeten om hem op een vloer te plaatsen.

Alle prijzen zijn exclusief eventuele belettering en montage; wilt u dat wij dit regelen, neemt u dan contact met ons op voor een offerte op maat. Dit geldt ook wanneer u grotere aantallen wenst.

© 2021 displays-plus.be signs reclame binnenbewegwijzering buitenbewegwijzering | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel